Om oss

Stinas  är verksamt i Stockholmsområdet med tillhörande närförort. Vi åtar oss även uppdrag längre bort mot en tilläggsavgift så du är varmt välkommen att kontakta oss om du har behov av städhjälp i form av hemstädning.

Om du behöver professionell städhjälp i Stockholm med omnejd så har du möjlighet att boka oss för provstädning för endast 99 kronor per timme! Minimidebitering är fyra timmar och förutsättningen är att du tecknar avtal om löpande städning med oss om du är nöjd med resultatet.

Vår personal lärs alltid upp av en erfaren städchef för att säkerställa kvalité och systematiskt genomfört arbete.

Vi är mycket måna om våra medarbetare, har en låg omsättning av personal och kunder som är mycket nöjda med den pålitligaste städservice Stockholm kan erbjuda. Nu erbjuder vi även flyttstädning och fönsterputs!

Vår målsättning

Vi vill vara ett av de tryggaste städbolagen där du som kund ska kunna känna dig komfortabel och trygg med att vi är en del av ditt liv för att underlätta din vardag.

 

Med stolthet gör vi livet enklare och smidigare för människor och vi strävar efter att vara lyhörda för våra kunders specifika behov med ett utmärkt resultat.

Kontor

Stinas städ, en del av Homefleetgroup AB

559064-5700

Strandbergsgatan 61 

112 51 Stockholm

Öppettider

Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00

010 - 288 60 51

hej@stinasstad.se

© 2020 Stinasstäd en del av Homefleetgroup AB